Creuada de pilotes – Dubtes

Que és “Pilotes creuades”?

Pilotes creuades és una activitat de vida associativa on es realitzà un torneig de futbol sala  entre diversos equips, formats per voluntariat de les diferents assemblees de Creu Roja de la província de Barcelona.

Aquesta activitat es durà a terme el 11 de novembre, durant tot el dia aproximadament de 10h a 18h, en el terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada, a la pista coberta del Pavelló esportiu.

Qui, com i per què l’organitza?

A l’assemblea local de Creu Roja a Manresa des del 2016 un grup de voluntaris i voluntàries ens trobem els divendres per jugar a futbol i fer vida associativa. Després de tenir un grup estable volem anar a més i tenim la motivació i inquietud d’organitzar un torneig de futbol sala entre assemblees de Creu Roja, per tal de enfortir la vida associativa entre les diferents oficines i promoure una vida saludable a través de l’activitat esportiva.

Amb aquest objectiu en ment hem organitzat una petita comissió per tal de poder organitzar aquest torneig. Els membres que formem part d’aquesta comissió som: Xavier Romero, Sergi Sáez, Ferran Sarrió i Armand Sellas. També cal esmentar que contem amb el suport dels tècnics de Creu Roja, així com algunes de les institucions que ens han cedit el seu espai.

Qui pot participar-hi?

Estan convidats a participar en aquest tornegi tot els voluntaris i voluntàries de les oficines locals i comarcals de la província de Barcelona. També es permetrà la participació d’equips formats per membres d’ERIES o altres equips associats a Creu Roja, mentre aquests tinguin la fitxa en alguna oficina de la província de Barcelona.

Les úniques limitacions que han de complir els voluntaris i voluntàries per a tal de participar:

– Edat mínima de 16 anys.
– Alta com a voluntari/a el dia abans d’obrir-se les inscripcions al torneig.

Com m’inscric?

Les inscripcions s’han de fer online, abans del dilluns 6 de novembre.

Inscripció individual
Inscripció d’un equip

No tinc equip, puc participar?

Aquelles persones que vulguin participa al torneig però que actualment no disposin d’equip a la seva assemblea, es poden inscriure individualment.

Les persones inscrites individualment seran informades i posades en contacte amb el equip que participaran prèviament al torneig.

Hi haurà esmorzar?

Durant la presentació de l’activitat i dels diferents equips participants, hi haurà esmorzar per tots els participants.

Per tal d’adequar l’esmorzar a totes les necessitats dels diferents participants, en cas d’al·lèrgies i/o dietes especials, ens ho hauríeu de fer arribar prèviament.

Hi haurà vestuaris? I dutxes?

*pendent de confirmació*

Si voleu més informació sobre el recinte on es realitzarà l’activitat, la trobareu en el següent enllaç:
http://www.santjoanvilatorrada.cat/plantilla2.php?nId=238459715&cTitol=Complex+Esportiu+Municipal

Com hem d’anar vestits?

La vestimenta és la pròpia per una activitat d’esport.

– Roba còmode
– Calçat esportiu

En cas de voler fer ús dels vestuaris i les dutxes, cada participant serà responsable de portar-se el diferent material que necessiti.

Té algun cost pel voluntari/a?

La participació en el torneig es totalment gratuït pel voluntariat