Donacions Crisi COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Creu Roja representa el major moviment humanitari, ciutadà i independent del món amb 155 anys col•laborant amb entitats públiques i privades perquè la humanitat i la dignitat arribi a totes les persones en qualsevol lloc i en tot moment i circumstàncies.

Des del començament de la crisi de la COVID-19, la Creu Roja està actuant en tots els països del món afectats, representant la major mobilització de recursos, capacitats i persones en la seva història en favor de les persones més vulnerables i la població general.

A Catalunya, la Creu Roja compta amb el suport social de més de 17.000 persones voluntàries i de més de 225.000 persones i empreses sòcies, mentre que a la resta de l’Estat, la Creu Roja compta amb més de 200.000 persones voluntàries i més de 1.400 punts d’atenció a tot el territori, que permeten atendre anualment a més de 4 milions de persones a nivell estatal, de les que més d’1,7 milions són ateses des de programes socials. Amb el suport de més d’1,360.000 socis, empreses i aliats.

 

Col·labora. Fes la teva donació aquí