CREU ROJA MANRESA CAMINA PER L’ALIMENTACIÓ INFANTIL

IMG195El diumenge 16 de març Creu Roja Manresa va organitzar una Passejada solidària de 7 km per recaptar fons per l’alimentació infantil. Els diners aconseguits s’han destinat a el projecte Alimenta’t amb gust de l’àrea de Infància i Joventut. Aquests projecte realitza moltes activitats relacionades amb la salut i l’alimentació. Una d’elles és el repartiment d’uns 45-55 berenars diaris als infants de Casal-ot i de Joves del Nucli Antic (JNA). El preu d’un berenar saludable, que inclou un entrepà i una fruita, és de 2 euros per infant.
La caminada va portar a una cinquantena de participants a visitar les instal·lacions dels projectes de Casal-ot, Joves Nucli Antic (JNA) i Luduteca Ludugurus. Allà el president de Creu Roja Manresa, Miquel Riera, s’encarregaven d’explicar a tots els assistents en què destinaven els diners recaptats en la Passejada solidària i, en què consistien els projectes de Casal-ot, JNA i Luduteca Ludugurus.
Creu Roja Manresa agraeix la col·laboració i ajuda de Printdigital, Sobrevias, Dolç i sec i Jordi Planell, encarregat d’elaborar l’itinerari. També cal destacar la dotzena de voluntaris/es que van fer possible la caminada solidària.val