Festa Major de Manresa 2014

Consells i/o recomanacions

Hem preparat una sèrie de guies amb consells i/o recomanacions per gaudir al màxim de les activitats de la Festa Major de Manresa sense riscs:

fm_castell_pe fm_correfoc_pe fm_sortir_pe
Castell de focs Correfoc Per sortir de festa

Creu Roja a la Festa Major de Manresa

Amb el voluntariat de Creu Roja a Manresa tindrem presència als actes de més assistència de la Festa Major: moscada infantil, castellers, ball del fanalet, balls de la muralla, concerts, castell de focs, correfoc i ball de correfoc.


Punt fix d'assistència sanitaria – les nits del 27, 28, 29, 30 i 31 d'agost, Plaça Sant Domènec
Durant les nits del dimecres 27 fins al diumenge 31, a la plaça Sant Domènec hi haurà un punt fix d'assistència sanitaria.

Castell de Focs – Diumenge 30 d'agost, Parc de l'Agulla.

Durant la tarda i el vespre del Castell de Focs, al Parc de l'Agulla hi haurà voluntaris de Creu Roja realitzant diferents accions:

  • Juntament amb els altres cossos que formen part de Protecció Civil, el grup de Socors i Emergències estarà present al parc amb un gran dispositiu d’ambulàncies, sanitaris a peu, socorristes aquàtics i hospital de campanya.
  • Als diferents accessos del parc hi hauran voluntaris ficant polseres GRATUÏTES als nens i nenes. En aquestes polseres hi escriuen el telèfon mòbil dels pares, per si arriba el cas de que es perd es puguin localitzar.

Correfoc – Dilluns 1 de setembre, 21:30 nucli antic.
Durant el correfoc hi haurà un mínim de 8 ambulàncies repartides per tot el recorregut i varis grups a peu dels voluntaris de Socors i Emergències, la situació dels quals estarà indicada amb una banderola penjada a una alçada visible des de tota la plaça.

A la Plaça Europa hi haurà un hospital de campanya amb un/a metge/ssa, infermer/a i més personal sanitari, juntament amb el centre de coordinació de Protecció Civil.

Carpa de SOM.NIT – 29, 30, 31 d'agost i 1 de setembre
Durant les nits d'aquests dos dies, els companys de SOM.NIT tindran una carpa al centre de la ciutat. En aquesta carpa assessoraran sobre el consum d'alcohol i altres drogues, els seus riscs, donaran aigua gratuïta, permetran fer proves d'alcoholèmia…
 

Enllaços d'interès