CAMPANYA DE JOGUINES

CREU ROJA AL BAGES I MOIANÈS ha repartit més de 2500 joguines a 841 infants en risc durant aquestes festes

  • Un total de 19 municipis de la comarca del Bages i Moianès s’han beneficiat de la campanya de joguines de Creu Roja, i el centre penitenciari Lledoners també ha rebut joguines pels fills/es dels reclusos.
  • Un equip de voluntariat de 40 persones ha participat en la 22ena edició de la campanya de joguines

Creu Roja Joventut ha repartit més de 2523  joguines a 841 infants en situació de vulnerabilitat per a aquest dia de Reis.
Les joguines procedeixen de donacions realitzades des del principis de desembre per part de la ciutadania, el teixit empresarial i el conjunt de la societat civil que, un any més, han tornat a demostrar la seva solidaritat amb la institució humanitària
La 22ena edició de la campanya, amb el lema “No és per les Joguines. La teva solidaritat, els seus drets”, a la comarca del Bages i Moianès ha comptat amb el suport d’un equip de voluntariat de 40 persones de Creu Roja als 19 municipis on s’ha dut a terme.

Així mateix, la campanya ha tornat a comptar amb un ampli suport del teixit empresarial. En aquesta edició, han col•laborat amb la recollida de joguines o la difusió de la campanya fins a 31 punts de recollida, entre els quals diverses empreses, comerços o entitats.


Aquesta campanya anual també s’emmarca en el Projecte de la Joguina Educativa de Creu Roja Joventut, que promou durant tot l’any el valor pedagògic del joc arreu del territori. Per això, a l’hora de recollir joguines, CRJ marca els criteris següents: que siguin noves, no sexistes, no bèl•liques, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu i col•lectiu.