RESULTAT FINAL DE LA CAMPANYA D’HIVERN

 Creu Roja a Manresa amb la col·laboració de l’empresa Higher Woods, finalitza amb èxit la campanya d’hivern de lluita contra la pobresa, el resultat final del recapte han sigut més de 400 kg de mantes, abrics, jaquetes i mitjons gruixuts per a ser distribuïts entre les persones que més ho necessitin.

 

Entre mantes, jaquetes i abrics s’han recollir més de 400 kg de roba que serviran per donar resposta principalment a les persones sense llar: persones que en aquests moments estan dormint al carrer, en barraques, en edificis abandonats… Una altre part de les mantes recollides aniran a famílies que no poden assumir el cost de les factures d’energia i per tant, no tenen manera d’escalfar casa seva. Aquí prioritzem sobretot famílies amb infants i/o persones grans ja que aquests dos són els col·lectius que tenen menys defenses davant el fred.

 

Creu Roja a Manresa vol agrair molt sincerament a l’empresa Higher Woods per organitzar conjuntament la campanya i a les botigues col·laboradores que ens han donat suport:

  • Espai Rubiralta
  • Twins Manresa
  • M’AGRADA de Sant Vicenç de Castellet

També és vol destacar l’agraïment a totes les persones que han col.laborat en aquesta campanya, donant alguna manta o roba d’abric. GRÀCIES!!

 

Si alguna persona vol fer alguna donació pot fer-ho durant tot l’any a:

PUNTS DE RECOLLIDA I HORARIS

  •  Manresa

Creu Roja a Manresa

C/ Joc de la Pilota, 6 2n Horari: Dilluns a divendres de 10h a 14h

Dilluns a dijous de 15h a 18h.

 

  • Sant Joan de Vilatorrada

Creu Roja – Ajuntament

C/ Major, 91-93. Horari: Dilluns de 10 a 12h.

Dijous de 10h a 12h.