Creu Roja a Manresa reinicia una Campanya de recollida de material de Petita infància

  • La intenció principal és l’atenció a les famílies en situació de pobresa que no poden assumir la despesa que representa l’arribada d’un infant a la família.
  • El projecte de Petita infància rep material donat per la col·laboració de la ciutadania i el redistribueix a les famílies que ho necessiten.

 

El projecte de Petita infància de Creu Roja a Manresa consisteix en una recollida de materials necessaris per la criança de nadons i infants de 0 a 3 anys (bressols, cotxets, banyeres, cadiretes, caminadors, etc.) posteriorment es redistribueix a les famílies que no es poden permetre aquests estris tant necessaris per la cura dels infants. L’any 2013 es van atendre un total de 42 famílies.

Així doncs, a partir del proper dilluns dia 17 de febrer es reinicia la Campanya d’ajut a la Primera Infància mitjançant la recollida de productes i articles per infants de 0 a 3 anys. Per aquest motiu demanem la col·laboració ciutadana. De ben segur són moltes les persones que tenen encara cotxets, bressols, … que ja no fan menester però que en canvi, poden ser de gran utilitat per a molts infants les famílies dels quals es troben en situació de pobresa.

Actualment el més necessari són cotxets amb cuco (cotxets per infants acabats de néixer) i bressols.  També, com a material poc habitual, però que n’hi ha demanda, cotxet de bessons. Però qualsevol material serà benvingut.

Per qüestions logístiques, no és recull ni joguines ni roba.

Punts de recollida i horaris de recollida:

  • Creu Roja a Manresa

Carrer Saleses 10. Centre Flors Sirera.
Matins de dilluns a divendres de 10h a 14h i Tardes de dimarts a dijous de 17h a 19h.

  • Punt de Presència de Creu Roja a Sant Joan de Vilatorrada

C/ Major, 91-93.
Dilluns de 17h a 20h de la tarda.
Dijous de 10h a 11hdel matí.

  • Punt de Presència de Creu Roja a Sant Vicenç de Castellet

Carrer Barcelona s/n. Edifici Tèxtil Montserrat.
Dimecres de 17h a 20h.