CREU ROJA LLIURA EL PREMI SANTI VIDAL A LA FAMÍLIA DE FLORS SIRERA I L’ESCOLA CATALUNYA DE NAVARCLES.

PÀG WEBCreu Roja a Manresa va celebrar el divendres 20 la quarta edició del premi Santi Vidal a l’Auditori de la Plana de l’Om. La família de Flors Sirera es va endur el premi individual en reconeixement per la tasca solidària que han continuat portant a terme, donant a conèixer el drama humà del conflicte dels Grans Llacs.
L’escola Catalunya de Navarcles va guanyar el premi col·lectiu per la Fira Solidària que organitzen cada any, on els alumnes del centre elaboren treballs manuals per vendre posteriorment, els beneficis dels quals van a favor d’un ONG.

El president de Creu Roja, Miquel Riera, va agrair en primera instància a tots els assistents i a totes les persones que formen part de l’organització. Riera va apel·lar al deure de la humanitat per ajudar i recolzar les persones vulnerables. “Hem de lluitar per la dignitat dels éssers humans, siguin d’aquí o d’allà. Hem de donar un pas endavant i reaccionar davant el drama humanitari dels refugiats. És un projecte comú. Hem de protegir la humanitat”.

Cal destacar la ponència del cap de comunicació de Creu Roja a Catalunya, Òscar Velasco, que va fer un relat sobre la seva estada als camps de refugiats de Grècia.

L’acte també va servir per fer una menció especial i un reconeixement a tots aquells socis i sòcies, voluntaris i voluntàries, i tècnics i tècniques, als que sense tota la seva dedicació i esforç no seria possible que Creu Roja tirés endavant.

Unes 140 persones van presenciar l'acte que va finalitzar amb l'actuació musical de la cor ‘En clau de Bages’.