EL CASAL-OT CELEBRA 20 ANYS AMB UNA FESTA INFANTIL

Després de celebrar diferents actes, el passat dissabte dia 8 de juny, es va realitzar la festa infantil, adreçada bàsicament a infants i joves. Diverses entitats de lleure educatiu, amb educadors/es i monitors/es varen disfrutar d’aquesta celebració. Aproximadament hi havia unes 200 persones, entre els infants, familiars, voluntariat i acompanyants.

Aquesta festa va gaudir de la presència del president provincial de Creu Roja Barcelona, Josep Quitet. Quitet, va acompanyar el president de Creu Roja a Manresa, Miquel Riera, a la coordinadora comarcal, Olga Macías, a les educadores del centre obert Casal-Ot i al voluntariat de la festa. D’aquesta manera, tots junts, han pogut conèixer el centre obert Casal-Ot, les funcions que es desenvolupen i la tasca educativa que s’hi està portant a terme.
La pluja, tot i que va fer acte de presciència, no va aconseguir deslluir la festa, que es va realitzar a la mateixa plaça on està ubicat el Casal-Ot (plaça Milcentenari de Manresa). Durant més de dues hores, els infants i joves varen poder participar en jocs diversos, com el paracaigudes, jocs gegants, jocs d’equip, jocs tradicionals, etc. Després també hi havia un taller perquè tothom pogués emportar-se a casa un record de la festa: una xapa.
Finalment, la festa va concloure amb l’actuació del grup d’animació infantil Ronkòla, que va estrenar el seu espectacle Monstruari. Els infants, i els més grans varen poder gaudir d’una hora de balls, jocs, acudits i música.

El voluntariat ha tingut un paper actiu en tota la celebració ja que ha participat en la programació de l’acte i en el seu desenvolupament. 11 voluntaris/es del centre obert Casal-Ot van donar suport en la rebuda dels infants, el repartiment del berenar, en les diverses activitats i en la decoració de la festa.