EL CASAL-OT COMENÇA EL CURS AMB NOVES INICIATIVES

El passat dilluns 16 de setembre es va iniciar l’actvitat dins del centre obert Casal-Ot.
El centre, que acull a nens i nenes de 3 a 12 anys d’edat, obre les portes amb noves propostes infantils. Els dilluns, farem activitat esportiva a la Kampana, on es realitzaran diversos jocs psicomotrius, expressió corporal, danses, pre-esportius i relaxació. Els dimarts, es realitzarà activitat d’art, amb la descoberta de diversos materials, autors i tècniques que ajuden a desenvolupar la creativitat. També, una vegada al mes es farà un taller d’experimentació que consisteix en donar a l’infant material i espai per treballar la descoberta. Els dimecres, es dediacrà a l’activitat d’informàtica a l’associació de veïns de les Escodines i, l’altre part del grup farà espais familiars amb les mares. El dijous és el dia que dediquem als tallers. Alguns seran al mateix centre (amb diverses temàtiques tenien en compte les festes populars i les tradicions), altres a la Biblioteca del Casino, on una vegada al mes, es realitzen tallers oberts a a ciutadania. També, un dijous al mes es realitza activitat a l’Espai Social Manresa, on un grup de gent gran i els nostres infants realitzen una activitat conjunta que fomenta l’intercanvi intergeneracional. Per finalitzar, els divendres es realitza suport a l’escolaritat amb deures de l’escola o jocs d’expressió i comunicació oral. També, es valora com ha anat la setmana dins de l’activitat d’assemblea.
A part, des del Casal-Ot s’ofrereix el berenar als 20 infants, es realitza servei de dutxes a qui ho necessita i jocs lliures i dirigits.

Totes aquestes activitats no es podrien portar a terme sense l’ajuda del voluntariat de l’entitat, per tant, si algú està interessat en formar-ne part, que no dubti en posar-se en contacte amb Creu Roja a Manresa.
Hi esteu convidats!