EL CONCERT SOLIDARI A LA SALA STROIKA APLEGA UNES 150 PERSONES

El dissabte 26 de desembre es va celebrar a la Sala Stroika de Manresa el concert solidari per tal de recaptar fons per la campanya de joguines d’enguany. Unes 150 persones van assistir a les actuacions dels bagencs Mogambo i del grup de Torredembarra, Green Hot Chilli Peppers.

El quartet tarragoní va encetar el concert als vols de les 22:30h. Quan van acabar va ser el torn dels Mogambo que després d’haver tocat durant l’estiu en les Festes Majors de Santpedor, Navàs, Cardona, Solsona i Moià, actuaven per segon cop en menys de quatre mesos a l’Stroika.

Destacar que el concert ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Sala Stroika, dels Mogambo i dels Green Hot Chilli Peppers.

Tots els diners recaptats aniran destinats a comprar joguines noves per infants atesos per Creu Roja Joventut.

Aquest 2015, el lema de la campanya de joguines és: “Hi ha moltes joguines. Tria la teva forma d’ajudar” pretén aportar un punt de reflexió envers el consum responsable de la joguina. Des de CRJ, entenent la joguina com a eina de transmissió de valors, volem sensibilitzar a la població de la importància del consum responsable fent èmfasi en la qualitat i no la quantitat de joguines que proporcionem als infants. Per altra banda, pretén reflexionar sobre la importància de triar aquelles joguines amb valor educatiu, no bèl·liques i cooperatives. Triar les joguines que ens puguin servir com a eines per transmetre els valors amb els que volem educar els nostres infant.

fotostroika