ENTREGA DEL PREMI SANTI VIDAL A DOMÈNEC CUCURELLA

 

entrega premi

La segona edició del premi Santi Vidal es va celebrar dimecres 23 d'octubre a les vuit de la tarda a l’Ateneu les Bases a Manresa.

-Els finalistes del premi Santi Vidal van ser:

Associació Lilium; associació de dones de Manresa que ofereixen informació, suport i ajuda mútua a aquelles dones que són víctimes del maltractament

masclista Domènec Cucurella; President de Justícia i Pau des de 1995.

L’entrega de premis va ser realitzada per Mercè Rosich, primera tinent d’alcalde de

Manresa, i Miquel Riera, president de Creu Roja Manresa; els quals van entregar el premi a Domènec Cucurella per la gran tasca humanitària exercida al llarg de la seva vida. President de Justícia i Pau des de 1995, va ser missioner a Paraguai i Argentina durant molts anys. Al 1992 va participar en la creació de la Coordinadora de Solidaritat de Manresa i més endavant, l'any 1995, quan es va crear el Consell de Solidaritat, va continuar treballant colze a colze amb en Santi Vidal i les entitats que representaven; com a membre de la Comissió Permanent primer, i actualment en la Comissió de Sensibilització.

En Domènec Cucurella, participa de totes les campanyes que impulsen la denúncia de situacions d’injustícia.

Miquel Riera, president de Creu Roja, va agrair en primera instància a tots els assistents i a totes les persones que ajuden a aquelles que més ho necessiten dia rere dia. També es va mostrar orgullós del llegat i de la petjada que va deixar el Santi Vidal a Creu Roja.

Destacar la ponència d’Enric Morist, coordinador de Creu Roja a Catalunya, el qual va fer una xerrada sobre l’impacte de la crisi a Catalunya en els sectors més desfavorits.

Al llarg de l’acte es va fer una menció especial i un reconeixement a tots aquells tècnics i tècniques, als socis i sòcies, i als voluntaris i voluntàries que sense tota la seva dedicació i esforç no seria possible que Creu Roja tirés endavant.

Unes 170 persones van presenciar l’acte que va finalitzar amb l’actuació del quartet de Gospel, The Gourmet.