GRAN RECAPTE DE PRODUCTES DE HIGIENE DE LA LLAR I PERSONAL

cartell recapte material neteja faceAquest dissabte de 10 a 22:00 h Creu Roja a Manresa farà un gran recapte de productes de higiene personal i de la llar, a l’Hipermercat de Carrefour de St. Fruitós.

 

Amb aquesta campanya volem recollir productes per a la neteja de la llar i també per a la higiene personal.

 

Els productes recaptats aniran integrament per cobrir les necessitats de persones en situació de pobresa que en aquests moments tenen greus dificultats per obtenir productes tant bàsics com els d’higiene personal o de la llar.

Aquesta activitat s’emmarca dins de les accions que es realitzen des del programa PRIES (Programa de Resposta Immediata En Emergències Socials), programa que pretén donar resposta immediata a situacions d’emergència social, a través de la distribució de material d’ajut humanitari a persones en situació de necessitat. Alhora vetlla i promou accions de sensibilització i recerca de recursos per a aquelles situacions per a les quals encara no hi ha una resposta clara per part d’altres serveis.

 

Des de Creu Roja a Manresa volem donar les gràcies a Carrefour St. Fruitós per la seva col·laboració en aquesta campanya.