JORNADA DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

La Creu Roja a Manresa organitza el pròxim 12 de maig una Jornada de Responsabilitat Social Corporativa a Montserrat

 

La Creu Roja a Catalunya té com a missió estar cada vegada més a prop de les persones. Però per tal de desenvolupar la seva tasca humanitària, necessita cercar aliances amb diferents actors socials i un d‘ells és l’empresa. En aquesta ocasió ens adrecem al teixit empresarial de la comarca del Bages i Moianès on algunes petites i mitjanes empreses ja tenen un compromís fort amb la Institució i cerquen la responsabilitat vers l’entorn en la seva gestió, alhora que contribueixen a la transformació social. Volem posar de manifest el valor que això suposa per la Creu Roja i agrair-los la seva confiança a través d’una Jornada de RSC.

Programa:

  • 10h a 10:15h Inauguració institucional. A càrrec del president local de la Creu Roja a Manresa Miquel Riera
  • 10:15 – 10:45h “La Responsabilitat Social, cosa de tots a càrrec de Glòria Codinas, Responsable de 320c&m, consultora especialitzada en RSC i comunicació.
  • 10:45h – 11:45h Taula rodona. Empreses que recolzen els projectes de la Creu Roja
  • 11:45h – 12:00h Pausa
  • 12h – 12:30h Taula d’experiències. Intervencions de: Fèlix Noguera, Director General Edicions Intercomarcals (Regió 7), Sònia Bouso, Directora de Serveis Generals de Grup Soler i Miquel Riera President de la Creu Roja a Manresa
  • 12:30h – 12:45h. Cloenda de la jornada – Josep Quitet, President Provincial de la Creu Roja a Barcelona
  • 12:45h. Pica-Pica, networking. A càrrec de càtering l’Agrícola Regional SA – L’ARSA

L’empresa té un paper fonamental en el progrés i la creació d’oportunitats. Però el seu protagonisme és més gran quan assumeix un compromís amb la societat i actua perquè cap persona en quedi al marge.

A la Creu Roja fa més de 150 anys que treballem amb aquest objectiu. Conceptes com els d’integració, capacitació, ajuda, vulnerabilitat, diversitat, igualtat d’oportunitats… Formen part del nostre dia a dia, de la nostra acció sobre el terreny. I trobem en el sector empresarial un suport essencial per aconseguir-ho, alhora que li oferim vies per desenvolupar la seva acció social.

En la mesura de les seves possibilitats, petites, mitjanes i grans empreses poden decidir com col·laboren amb la Creu Roja, amb aportacions econòmiques puntuals, sostingudes en el temps o aportacions en espècie. Són totes ben rebudes per fer realitat les nostres activitats.

Per tal de trobar una forma de col·laboració adient entre l’empresa i la institució humanitària, la Creu Roja organitza una Jornada de Responsabilitat Social Corporativa per tal de donar a conèixer diverses possibilitats de col.laboració. Per aquest motiu convida a tot el teixit empresarial a poder-hi assistir.

 

Destacar la col.laboració de Grup Soler i Regió 7.