MONÒLEGS SOLIDARIS EN BENEFICI DE L’ALIANÇA HUMANITÀRIA PER L’ALIMENTACIÓ INFANTIL DE CREU ROJA A MANRESA RECAPTEN 1.282 BERENARS

  • Els monòlegs organitzats per OK sofàs garanteixen el berenar a 35 adolescents durant més d’un mes.

  • Els berenars es proporcionen cada tarda als adolescents que participen al projecte JNA.

     

    Els Monòlegs solidaris realitzats el passat 14 de març amb el títol “Cap infant sense menjar” han servit per recaptar fons per la Aliança humanitària per la alimentació infantil que desenvolupa Creu Roja a Manresa.

    Aquest acte, que ha organitzat per segona vegada OK sofàs, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i de Creu Roja a Manresa.

    El projecte beneficiari de la recaptació ha estat Joves Nucli Antic, en conveni amb l’Ajuntament de Manresa, i que enguany complirà 10 anys. Els adolescents que participen en aquest projecte, a l’anar a l’institut ja no poden beneficiar-se de les beques de menjador i es per aquest motiu que des de Creu Roja se’ls proporciona un berenar que els garanteix un àpat al dia saludable, complert, equilibrat i segur.                                           Els berenars, elaborats per nutricionistes de Creu Roja, estan pensats per suplir un àpat important, es considera un berenar – sopar i consta diàriament conté aliments d’aquests tres grups: cereals, làctics i fruita.

 

berenars JNA