Resultat gran recapte de productes d’higiene personal i de la llar

recapte carrefourEl recapte s’ha realitzat a l’hipermercat de Carrefour de Sant Fruitós de Bages.

 

La Creu Roja a Manresa ha organitzat aquest dissabte, 20 de juliol, un gran recapte de productes d’higiene personal i de neteja de la llar a l’hipermercat de Carrefour a Sant Fruitós de Bages. La iniciativa s’ha dut a terme durant tota la jornada de dissabte, entre les 10 i les 22 h. Han participat 16 voluntaris/àries de l’Assemblea de Manresa i s’han recaptat un total de 1689 unitats de productes de higiene personal i de la llar.

 

Els productes recaptats es destinaran íntegrament a persones en situació de pobresa, que, en aquests moments, tenen greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques, com les d’higiene personal i de neteja de la llar.

 

Aquesta activitat s’emmarca en el Programa de Resposta Immediata en Emergències Socials (PRIES). El PRIES pretén donar resposta immediata a situacions d’emergència social, a través de la distribució de material d’ajut humanitari a persones en situació de vulnerabilitat. Alhora, promou accions de sensibilització i de recerca de recursos per a aquelles persones que pateixen situacions per a les quals encara no hi ha una resposta clara per part d’altres serveis.  

 

 

Des de Creu Roja a Manresa volem donar les gràcies a totes les persones que van fer una aportació i el Carrefour St. Fruitós per la seva col·laboració en aquesta campanya.