V Caminada nocturna i la III Passejada Nocturna Familiar

La Creu Roja a Manresa organitza el proper dia 9 de juny la cinquena caminada nocturna i la III Passejada Nocturna Familiar, amb la novetat de fer participar a totes les famílies d’un SCAPE WALKING, on hauran de descobrir uns enigmes durant tot el circuit.

Tots els diners recaptats aniran destinats a lluitar contra la pobresa.

La caminada nocturna s’iniciarà a les 21:00 h de la nit al costat del pavelló del Nou Congost i el seu recorregut serà de 11,5 km que permetran descobrir interessants i atractius paratges en un context nocturn.

Enguany torna el circuit familiar, amb una novetat!! Un scape Walking, on tota la família haurà de resoldre els enigmes que vagin trobant durant el circuit de 5 km, per tal que els més menuts de casa puguin gaudir i jugar amb família d’una passejada nocturna.

Les persones interessades poden inscriure’s:
– Online: Formulari online
– Dia de la caminada: Pavelló Nou Congost Hora: 20.30h

El preu de la inscripció de la caminada és de 8 euros, pels menors de 12 anys 5 €, i cadascun dels participants rebrà amb la inscripció una butlleta del Sorteig d’Or de la Creu Roja valorada en 5€, a banda de l’avituallament.

Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l’atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones amb dificultats per a la seva integració social que atén actualment la institució.