VI Caminada nocturna i la IV Passejada Nocturna Familiar

 

VI Caminada nocturna i la IV Passejada Nocturna Familiar – Scape walking – Descobreix l’enigma

 

El proper dia 8 de juny Creu Roja a Manresa organitza la sisena caminada nocturna i la quarta Passejada Nocturna Familiar, amb un SCAPE WALKING, on les famílies hauran de descobrir uns enigmes durant tot el circuit.

Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l’atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones amb dificultats per a la seva integració social que atén actualment la institució.

La caminada nocturna s’iniciarà a les 21:00 h de la nit al costat del pavelló del Nou Congost i el seu recorregut serà de 11,5 km que permetran descobrir interessants i atractius paratges en un context nocturn.

El circuit familiar, tindrà un scape Walking, on tota la família haurà de resoldre els enigmes que vagin trobant durant el circuit de 5 km, per tal que els més menuts de casa puguin gaudir i jugar amb família d’una passejada nocturna.

 

Les persones interessades poden inscriure’s:

 

Dia de la caminada: Pavelló Nou Congost   Hora: 20.30h                               

El preu de la inscripció de la caminada és de 8 euros, pels menors de 12 anys 5 €, i cadascun dels participants rebrà amb la inscripció una butlleta del Sorteig d’Or de la Creu Roja valorada en 5€, a banda de l’avituallament.