Socis

Tú també pots ajudar a la Creu Roja a Manresa com a soci o sòcia a través d’una aportació econòmica que permet atendre als col.lectius més vulnerables, així com a desenvolupar els projectes humanitaris de la institució.

Pas 1: Registre d'alta

Has d’omplir el formulari d’alta indicant-nos les teves dades i la quota amb la què has pensat col.laborar per començar .

Pas 2: Confirmació

Quan l’oficina rebi el teu formulari via mail: manresa@creuroja.org o per fax: 938726847, comprovarà que tot és correcte i es posarà en contacte amb tu per comunicar-te la teva admissió com a soci de la Creu Roja. Per aquest motiu, és necessari que ens puguis facilitar un mòbil o bé un correu electrònic. Així, automàticament, rebràs un missatge que et confirmarà la inscripció com a soci de la Institució.

En el cas de no facilitar cap de les dades esmentades, es tramitarà l’alta i es generarà el primer rebut per la primera setmana del mes següent. Aproximadament cinc setmanes més tard rebràs al teu domicili una carta de benvinguda amb el teu carnet que t’acredita com a soci de la Creu Roja.