Sortejos solidaris

Sorteig d’Or

El Sorteig d’Or és un joc d’atzar que se celebra un cop l’any des de 1980. S’emeten 11 milions de butlletes, distribuïdes en 110 sèries. En l’edició d’enguany, el preu de cada butlleta és de 5 euros. La campanya de comercialització té una durada de prop de dos mesos i mig, acompanyada d’una important campanya publicitària als mitjans de comunicació i als diferents punts de venda.

El Sorteig es celebrarà el 19 de juliol a Valencia. El Sorteig d’Or és un sorteig solidari on tothom hi surt guanyant. D’una banda, dóna a conèixer els projectes de la institució humanitària i, de l’altra, incentiva la compra de butlletes per tal de captar fons destinats als projectes humanitaris.

Els premis s’ofereixen en or, encara que poden ser cobrats en metàl·lic. Compta amb un valor afegit que el diferencia de la resta de jocs d’atzar: està organitzat per una institució humanitària de primer ordre.

Les butlletes, amb un preu de 5 euros cadascuna, permeten dur a terme projectes com ara l’assistència en catàstrofes naturals, l’atenció a gent gran, el suport a la infància hospitalitzada o la integració a la població immigrant, entre d’altres. L’entitat repartirà 1.320 premis entre els participants, dels quals, a banda del primer premi, cal destacar el segon, equivalent a 45 quilos d’or, i el tercer, dotat amb 20 quilos.

Data del proper sorteig: 19 de juliol.

On puc comprar una butlleta? La comercialització de les butlletes del Sorteig d’Or es realitza a través de 4 canals:

  1. Sistemes de venda directa: mitjançant tota la Xarxa de Creu Roja Espanyola, amb la participació del voluntariat, socis, sòcies, personal i altres col·laboradors de la institució humanitària.
  2. Sistema de venda indirecta: a través d’empreses i entitats col·laboradores (cadenes de supermercats Sorli Discau i Consum, així com el Col·legi Oficial d’ Agents Comercials, Indústries Rehau, el Periódico de Catalunya, )
  3. Sistema de venda electrònica: pàgina web de la Cruz Roja Española www.cruzroja.es, Xarxa de Caixers 4B i La Caixa.
  4. Telemarketing a empreses i socis de la institució.

Avantatges socis:

Els socis i sòcies tenen la possibilitat de comprar les butlletes per domiciliació bancària, a través del càrrec de l’import de les butlletes al seu número de compte, ja que se’ls ofereix telefònicament aquesta opció més còmoda i propera.

Email: recursos.manresa@creuroja.org
Telèfon:
93 872 56 44

Loteria de Nadal

Són números de la loteria nacional fraccionades; es presenten en forma de paperetes. Tenen un cost de 3€ (inclòs un donatiu en benefici de Creu Roja per valor de 0,50€).

Data del proper sorteig: 22 de desembre del 2012

On puc comprar una butlleta? Oficines de la Creu Roja

Email: recursos.manresa@creuroja.org
Telèfon:  93 872 56 44

Loteria Sorteig Especial Creu Roja

Sorteig especial que la Loteria Nacional celebra a favor de la Creu Roja. Les paperetes fraccionades tenen un cost de 2,40 € (inclòs un donatiu en benefici de Creu Roja per valor de 0,40 €).

Data del proper sorteig: 5 de maig 2012

On puc comprar una butlleta? Els dècims a les administracions de loteries i les fraccions presentades en forma de paperetes a l’oficines de Creu Roja a Manresa.

Email: recursos.manresa@creuroja.org
Telèfon:
93 872 56 44